Kören

TILLSAMMANS SKAPAR VI MAGIN

Anna&Martin och kören är en blandad kör med ambition att genom musiken förmedla sångglädje, energi och gemenskap. Kören startades våren 2014. Idag är vi cirka 60 medlemmar. Vår repertoar består av pop- och rocklåtar omgjorda i eget arrangemang. I vår kör är det bra om du har körvana. Du måste inte kunna noter, men det finns att tillgå. Vi tränar in låtarna och sjunger på gehör.

Vi jobbar terminsvis med en vår- och en vinterkonsert som vi själva arrangerar. Vi genomför även offentliga spelningar, exempelvis på Kulturkalaset i Göteborg, men också vid till exempel invigningar, kickoffer och julbord.

Vi skapar något stort och fantastiskt tillsammans. Att sjunga i kören frigör positiv energi, livsglädje och skapar harmoni i våra liv. Och samtidigt har vi vansinnigt roligt!

Kontakta kören

Vill du komma i kontakt med kören? Kanske boka oss, eller själv vara med? Skicka ett mejl till martin@maj12.nu och skriv ditt ärende i Ärenderaden så återkommer vi till dig!

Följ oss på Facebook!

På vår Facebooksida Anna&Martin och kören lägger vi upp aktuell information om t ex våra konserter. Följ oss här för att ta del av det senaste!